CastellanoCatalà

Nom

Cognoms

Email

Població

Codi Postal

Província

Mòbil

(*) Camps obligatoris

Accepto la política de privacitat d'aquesta web.

Accepto rebre ofertes del Talonari de l'Estalvi en el meu e-mail.

1. A l'efecte del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, El Talonari de l'Estalvi informa al client que quants dades personals faciliti de forma voluntària, seran inclosos en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota responsabilitat del Talonari de l'Estalvi. L'objectiu més important del Talonari de l'Estalvi en recollir dades personals és proporcionar a l'usuari una atenció personalitzada. Vostè només rebrà ofertes especials del Talonari de l'Estalvi si en les preferències del seu compte indica que desitja rebre-les. Vostè pot canviar les preferències del seu compte en qualsevol moment. El Talonari de l'Estalvi utilitza la informació subministrada durant el procés de registre, les promocions o els arxius de registre per realitzar estudis interns sobre les dades demogràfiques, interessos i comportament dels nostres usuaris. La informació s'utilitza per entendre i servir millor als nostres usuaris.

2. Les dades registrades en aquesta base de dades seran propietat del Talonari de l'Estalvi. a l'efecte del seu ús dins de la llei. La principal finalitat d'aquest fitxer és la de permetre al Talonari de l'Estalvi l'enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d'informació tècnica, operativa i comercial sobre productes i serveis oferts per aquest, actualment i en el futur, així com l'enviament de formularis d'enquestes, que l'Usuari no queda obligat a contestar. Qualsevol altre ús de les dades personals diferent als esmentats, requerirà del previ i exprés consentiment del client.

3. L'usuari podrà accedir a aquest fitxer, en qualsevol moment, amb la finalitat de sol•licitar i obtenir la rectificació, cancel•lació, modificació o oposició de les seves dades personals mitjançant sol•licitud per escrit al Talonari de l'Estalvi. C/ *Badadajoz, nº 17 1º2º de Sant Vicenç dels Horts, 08620 Barcelona. TEL: 936769573 E-mail: basededades@talonariodelahorro.es

4. El Talonari de l'Estalvi es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure guardar-los i adoptarà totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment de l'estat de la tecnologia.

5. El Talonari de l'Estalvi detecta de manera automàtica l'adreça IP i el nom de domini utilitzats per l'usuari. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d'activitat del servidor que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d'obtenir mesuraments estadístics que ens permetin conèixer el nombre d'impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als nostres serveis web, etc.

6. El Talonari de l'Estalvi no revelarà ni cedirà els nostres fitxers ni cap dada personal dels nostres usuaris a tercers sense el previ consentiment dels mateixos.